Svinjski medaljoni s kremastim umakom s tartufima

  • 25 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Svinjski medaljoni s kremastim umakom s tartufima
U našem video receptu saznajte kako pripremiti svinjske medaljone s kremastim umakom s tartufima.

Najfiniji dio svinjetine, s finim umakom od vrhnje, parmezana i tartufa jako je fino jelo, koje svi ljubitelji finog moraju probati.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Svinjski file očistimo od žilica i kožica i narežemo ga na medaljone debljine četiri centimetra, a češnjak protisnemo.
  2. Medaljone stavimo na blago nauljenu i ugrijanu gril tavu, posolimo ih i pečemo sa svake strane 4-5 minuta.
  3. U zasebnu ugrijanu tavu ulijemo vrhnje za kuhanje, dodamo maslac, protisnuti češnjak te pričekamo da zavri i da se maslac rastopi.
  4. Zatim dodamo naribani parmezan, začinimo bijelim paprom i miješajući pjenjačom kuhamo dok ne dobijemo jednoličan i gust umak.
  5. Nakon 10-ak minuta kuhanja, dodamo paštetu od bijelog tartufa, dobro izmiješamo pjenjačom i umak maknemo s vatre.
  6. Na tanjure rasporedimo medaljone, prelijemo ih umakom, preko svega naribamo svježi bijeli tartuf i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 2
Rating: 2.5
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:25minuta

Najnovije zanimljivosti: