Svinjski odresci u pivskom tijestu

  • 60 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Svinjski odresci u pivskom tijestu
U našem video receptu saznajte kako pripremiti svinjske odreske u pivskom tijestu.

Odlični pohanci koji svoj fini okus mogu zahvaliti dodatku piva u smjesu za paniranje, ali i voljom s kojom ćete ih pripremiti.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U zdjelu razbijemo jaja i malo ih umutimo. Zatim ulijemo mlijeko, ulje i pivo, posolimo, postupno dodajemo prosijano brašno, stalno miješajući pjenjačom da ne ostanu grudice, te nastavimo miješati dok ne dobijemo polurijetko tijesto. Dobiveno tijesto poklopimo i ostavimo da odstoji 30-ak minuta.
  2. Neposredno prije nego što je tijesto spremno, odreske nježno istučemo ravnom stranom bata za meso i začinimo solju.
  3. Potom odreske namočimo u tijesto, višak ocijedimo i stavimo pržiti u vrelo duboko ulje. Nakon četiri, pet minuta odreske okrećemo i pržimo još toliko.
  4. Gotove odreske izvadimo na kuhinjski papir da upije višak masnoće te ih poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 12
Rating: 3.67
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:60minuta

Najnovije zanimljivosti: