Svinjski odresci u umaku od jaja i krastavaca

  • 45 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Svinjski odresci u umaku od jaja i krastavaca
U našem video receptu saznajte kako pripremiti svinjske odreske u umaku od jaja i krastavaca.

Ovo zasitno domaće jelo punog okusa preporučili bismo svima koji se bave težim fizičkim radom, te planinarima, maratoncima i galiotima i naposlijetku svima onima kojima njihova linija nije važna. Ako ne spadate ni u jednu od ovih grupacija, a ipak ne možete odoljeti bogatstvu mirisa i okusa koji vas mami iz divnog spoja sastojaka u ovom receptu, jednostavno pojedite malo, sa puno svježe salate.

Svinjski odresci u umaku od jaja i krastavaca - U našem video receptu saznajte kako pripremiti svinjske odreske u umaku od jaja i krastavaca. - svinjetina, bijelo vino, slatka mljevena paprika, jaje (tvrdo kuhana), krastavac, mast (biljna ili životinjska ), sol i papar, Odreske malo potučemo ravnim dijelom bata za meso, začinimo solju i paprom i kratko pržimo na masti s jedne i druge strane. ; Meso zatim nakratko maknemo u stranu na toplo pa u mast od pečenja umiješamo mljevenu crvenu papriku, vino, začinimo solju, vratimo odreske i nastavimo pirjati na laganoj vatri uz povremeno dolijevanje vode sve dok meso ne omekša. ; Odreske izvadimo u posudu na kojoj ćemo ih poslužiti, a jaja i krastavce narežemo na kockice i dodajemo ih na preostalu masnoću. ; Umak kratko promiješamo da se sastojci prožmu pa prelijemo preko odrezaka.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Odreske malo potučemo ravnim dijelom bata za meso, začinimo solju i paprom i kratko pržimo na masti s jedne i druge strane.
  2. Meso zatim nakratko maknemo u stranu na toplo pa u mast od pečenja umiješamo mljevenu crvenu papriku, vino, začinimo solju, vratimo odreske i nastavimo pirjati na laganoj vatri uz povremeno dolijevanje vode sve dok meso ne omekša.
  3. Odreske izvadimo u posudu na kojoj ćemo ih poslužiti, a jaja i krastavce narežemo na kockice i dodajemo ih na preostalu masnoću.
  4. Umak kratko promiješamo da se sastojci prožmu pa prelijemo preko odrezaka.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 24
Rating: 4.63
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:45minuta

Najnovije zanimljivosti: