Svinjski odresci u umaku od kestena

  • 45 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Svinjski odresci u umaku od kestena
U našem video receptu saznajte kako pripremiti svinjski odresci u umaku od kestena.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Svinjetinu narežemo na odreske debljine 1 cm te posolimo. U tavu ulijemo ulje, stavimo nekoliko listova kadulje i stavimo svinjske odreske sa svake strane 2-3 minute. Potom meso izvadimo sa strane.
  2. U tavu ulijemo suho bijelo vino, dodamo pečene kestene, med i kesten pire. Sastojke miješamo dok se kesten pire potpuno ne rastopi, zatim u tavu dodamo maslac i vratimo meso.
  3. Za kraj u tavu dodamo malo šlaga i sve sastojke dobro izmiješamo. Odreske slažemo na tanjure i ukrasimo s malo klica češnjaka.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 44
Rating: 4.86
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:45minuta

Najnovije zanimljivosti: