Svitci od skute i inćuna

  • 60 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Svitci od skute i inćuna
U našem video receptu saznajte kako pripremiti svitke od skute i inćuna.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Listove za lazanje stavimo kuhati u vrelu vodu dok ne omekšaju, potom ih izvadimo i stavimo u hladnu vodu.
  2. U visoku posudu dodamo narezanu svježu skutu, dodamo narezane slane inćune, ulijemo malo vrhnja za kuhanje i sve zajedno začinimo mediteranskom mješavinom začina. Smjesu izradimo štapnim mikserom. Ukoliko je smjesa pregusta dodamo još malo vrhnja.
  3. Lazanje izvadimo iz hladne vode i rasporedimo na radnu površinu. Svaki list lazanja premažemo s smjesom skute, vrhnja i inćuna. Vatrostalnu posudu po dnu polijemo s malo ulja.
  4. Od tjestenine radimo svitke i slažemo na dno vatrostalne posude. Sve zajedno prelijemo preostalim vrhnjem za kuhanje i stavimo u pećnicu zagrijanu na 180°C, 40 minuta.
  5. Svitke poslužimo na tanjure i pokapamo ih s malo ekstra djevičanskim maslinovim uljem.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 43
Rating: 4.84
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:60minuta

Najnovije zanimljivosti: