Svježi rezanci u umaku od lososa

  • 40 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Svježi rezanci u umaku od lososa
U našem video receptu saznajte kako pripremiti svježe rezance u umaku od lososa.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Losos očistimo od kože. File lososa narežemo na kockice i odstranimo kosti. U tavu iznad vatre ulijemo ulje i na njemu popržimo losos. Nakon dvije minute pržene kockice lososa stavimo na stranu.
  2. U posudu na vruće ulje protisnemo režnjeve češnjaka i odmah zatim ulijemo pasiranu rajčicu, suho bijelo vino, promiješamo. Umak posolimo i kuhamo na laganoj vatri. Nakon 7-8 minuta kuhanja u umak vratimo pečene kockice lososa, dodamo kapare, umak začinimo s malo chili-a s morskom soli te ostavimo umak da krčka na laganoj vatri.
  3. U posoljenu posudu stavimo kuhati tjesteninu po uputama na pakiranju. Nakon 4-5 minute tjestenina je kuhana i umak je gotov. Kuhanu tjesteninu dobro ocijedimo i stavimo na tanjure, preko tjestenine rasporedimo umak s lososom. Sve zajedno začinimo po želji s malo chili-a.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 45
Rating: 4.89
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:40minuta

Najnovije zanimljivosti: