Tagliatelle s pilećim jetrima

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Tagliatelle s pilećim jetrima
U našem video receptu saznajte kako pripremiti tagliatelle s pilećim jetrima.

Ovo jelo vrlo je slično klasičnim pečenim pilećim jetrima: jedina razlika je u tome što se umjesto kruha ili palente, jetra konzumiraju sa tjesteninom koja je u sebe primila njihove sokove i arome. Tko voli pečena pileća jetra, voljet će i ovo jelo. A za sve ostale, vrijedi ona stara poslovica: "Hvali more, drž' se dalje od pilećih jetra!".

Tagliatelle s pilećim jetrima - U našem video receptu saznajte kako pripremiti tagliatelle s pilećim jetrima. - pileća jetrica, mladi luk, pileća kocka, široki rezanci, maslac, majčina dušica, parmezan, sol, bijeli papar, Tjesteninu po uputama na pakiranju stavimo kuhati u pileći temeljac. ; Pileća jetrica očistimo od žilica i narežemo na komadiće. ; Na maslacu pirjamo sitno sjeckani luk dok malo ne omekša, zatim dodamo pileća jetrica te ih popržimo. ; Začinimo solju, paprom, majčinom dušicom i dodamo kuhanu tjesteninu sa nekoliko žlica tekućine od kuhanja. ; Sve zajedno malo izmiješamo, poslužimo na tanjure i posipamo naribanim parmezanom.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Tjesteninu po uputama na pakiranju stavimo kuhati u pileći temeljac.
  2. Pileća jetrica očistimo od žilica i narežemo na komadiće.
  3. Na maslacu pirjamo sitno sjeckani luk dok malo ne omekša, zatim dodamo pileća jetrica te ih popržimo.
  4. Začinimo solju, paprom, majčinom dušicom i dodamo kuhanu tjesteninu sa nekoliko žlica tekućine od kuhanja.
  5. Sve zajedno malo izmiješamo, poslužimo na tanjure i posipamo naribanim parmezanom.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 8
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: