Tagliatelle s umakom od tartufa

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži jaja i mlijeko
Tagliatelle s umakom od tartufa
U našem video receptu saznajte kako pripremiti tagliatelle s umakom od tartufa.

Tartufi se jako dobro slažu s tjesteninama, a kako smo ih mi složili ovaj put pogledajte u priloženom videu.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Otkoštene masline narežemo na kolutiće, a mini rajčice prepolovimo.
  2. U lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo tjesteninu i kuhamo ju po uputama na pakiranju.
  3. Za to vrijeme u tavu s ugrijanim maslinovim uljem, dodamo narezane masline i pržimo jednu, dvije minute.
  4. Zatim ulijemo povrtnu juhu, te pričekamo da napola ispari.
  5. Potom dodamo mini rajčice, pirjamo ih jednu minutu i maknemo s vatre.
  6. Kuhanu tjesteninu ocijedimo, stavimo u tavu s maslinama i mini rajčicama, dodamo maslac i dobro promiješamo.
  7. Zatim dodamo umak od tartufa, rukolu, nježno promiješamo i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 44
Rating: 4.86
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: