Tarte au citron

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži jaja i mlijeko
Tarte au citron
U našem receptu saznajte kako pripremiti Tarte au citron.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Kalupiće za pečenje tarta premažite maslacem.
  2. Razvaljajte prhko tijesto za pitu i obložite kalupiće za pečenje tarta. Izbodite ga na par mjesta prije nego ga zapečete da se ne napuhne.
  3. Pecite oko 10 min na 200°C.
  4. Iscijedite sok limuna, razmutite dva jaja, pomiješajte ih sa šećerom gustinom i limunom.
  5. Stavite na vatru da lagano zavrije. Kremu izlijte u kalupe i kratko zapecite 5-6 min, na 200°C.
  6. Kad se ohladi prekrijte ga tučenim slatkim vrhnjem u koji ste dodali jedan vanilin šećer. Dobro ohladite prije serviranja.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 7
Rating: 3.71
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: