Tartufeta – feta sir sa začinima i tartufima

  • 20 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži mlijeko, nema mesa
Tartufeta - feta sir sa začinima i tartufima
U našem video receptu saznajte kako pripremiti tartufetu - feta sir sa začinima i tartufima.

Ploške sira fete, prelivene dresingom od maslinovog ulja, ljutih i slatkih svježih papričica, maslina itd., te posipane naribanim bijelim tartufom, zaista je prava poslastica za prave gurmane. U slast!

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Sir fetu narežemo na tanke ploške, češnjak narežemo na listiće, papričice na kolutiće, a listiće ružmarina natrgamo.
  2. U zdjelicu ulijemo malo maslinovog ulja, dodamo listiće češnjaka, kolutiće papričica, natrgane listiće ružmarina, masline, začinimo solju i paprom i izmiješamo sastojke.
  3. Na tanjure nepravilno složimo ploške sira jednu preko druge, posipamo ih mljevenom paprikom i majčinom dušicom, prelijemo mješavinom maslinovog ulja, češnjaka, papričica i maslina, ukrasimo listićima mente, preko svega naribamo svježi tartuf, pokapamo maslinovim uljem s tartufom i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 2
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:20minuta

Najnovije zanimljivosti: