Teleća jetrica s tjesteninom Fioli uškicama

  • 40 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Teleća jetrica s tjesteninom Fioli uškicama
U našem video receptu saznajte kako pripremiti teleću jetricu s tjesteninom Fioli uškicama.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Sve sastojke pripremimo tako da jabuku ogulimo i narežemo na kriške. Luk ogulimo, očistimo i narežemo na trakice, a teleću jetricu narežemo na komadiće. U lonac sa slanom vodom stavimo kuhati tjesteninu uškice.
  2. Za to vrijeme na vruću tavu dodamo maslac, na trakice narezani luk i na kriške narezanu jabuku. Sve zajedno malo posolimo i pirjamo na laganoj vatri. Nakon 10 min dodamo malo povrtne juhe i pojačamo vatru.
  3. U međuvremenu na vruću travu dodamo maslinovo ulje, jetricu i pržimo sa svih strana. U posudu dodamo koncentrat rajčice. Kad se počne osjećati aroma rajčice sve zajedno prelijmo suhim vinom i kuhamo još 10 minuta. U tavu s jetricama ulijemo luk i jabuku i sve izmiješamo.
  4. Gotovo jelo poslužimo uz kuhanu tjesteninu.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 44
Rating: 4.86
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:40minuta

Najnovije zanimljivosti: