Teleća juha s bulgurom

  • 70 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Teleća juha s bulgurom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti teleću juhu s bulgurom.

Bulgur je izuzetno zdrava, ali i nepravedno zapostavljena žitarica koja može ponekad zamijeniti rižu, a ukoliko Vas zanima više, pogledajte naš video.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Meso očistimo od kožica i žilica i narežemo ga na kockice, luk nasjeckamo, a pelat rajčice usitnimo.
  2. U lonac, na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo sjeckani luk i narezano meso te ga pržimo sa svih strana, povremeno miješajući, 10-ak minuta.
  3. Kada ispari tekućina koju meso ispusti, dodamo sjeckanu rajčicu, umak od ljutih papričica, ulijemo 1 l vode, poklopimo i kuhamo na laganoj vatri.
  4. Nakon 30-ak minuta kuhanja dodamo bulgur, začinimo solju i kuhamo ga 10-ak minuta.
  5. Zatim lonac maknemo s vatre, umiješamo med i juhu možemo poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 44
Rating: 4.86
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:70minuta

Najnovije zanimljivosti: