Teleća koljenica s krumpirom i mrkvom kao ispod peke

  • 90 min
  • 6-8 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Teleća koljenica s krumpirom i mrkvom kao ispod peke
U našem video receptu saznajte kako pripremiti teleću koljenicu s krumpirom i mrkvom kao ispod peke.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Mladi krumpir i mrkvu ogulimo i operemo. U zemljanu posudu položimo teleću koljenicu koju malo zarežemo kako se ne bi stegla u toku pečenja.
  2. Koljenicu posipamo krupnom morskom soli. Mladi krumpir narežemo na manje kriške,a mrkvu narežemo na veće komade. Sve zajedno pouljimo, posolimo s krupnom morskom soli i začinimo mediteranskom mješavinom začina, te dodamo pokoji list lovora.
  3. Začinjeni krumpir stavimo preko teleće koljenice, dodamo jednu narezanu rajčicu i malo luka za bolju aromu.
  4. Meso poklopimo i stavimo u pećnicu zagrijanu na 230°C, 45 minuta. Nakon 45 minuta, koljenicu okrenemo i stavimo na krumpir te ponovno vratimo u pećnicu na 170°C, 1 sat.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 3
Rating: 1.67
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:90minuta

Najnovije zanimljivosti: