Teleća pisanica u umaku od meda

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Teleća pisanica u umaku od meda
U našem video receptu saznajte kako pripremiti teleću pisanicu u umaku od meda.

Teleći su odresci meso koje je već samo po sebi ukusan obrok, ali zamislite kakvi su tek kad im se doda malo umaka od meda... Milini nema kraja!

Teleća pisanica u umaku od meda - U našem video receptu saznajte kako pripremiti teleću pisanicu u umaku od meda. - teleća pisanica, balzamički ocat, med (od bagrema), worchester umak, maslac, maslinovo ulje, sol i papar, Teleću pisanicu očistimo od kožica i žilica, narežemo na medaljone debljine 4-5 cm, začinimo solju i paprom, te pržimo u tavi na malo ugrijanog ulja s obje strane 4-5 minuta. ; Gotove odreske izvadimo na stranu, na toplo i poklopimo. ; U istu tavu na masnoću od prženja ulijemo balzamički ocat, med, worcesterschire umak i izmiješamo pjenjačom. ; Kada se umak počne povezivati umiješamo maslac i po potrebi začinimo solju i paprom. ; Na tanjure stavimo pripremljene teleće medaljone, prelijemo ih umakom i poslužimo.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Teleću pisanicu očistimo od kožica i žilica, narežemo na medaljone debljine 4-5 cm, začinimo solju i paprom, te pržimo u tavi na malo ugrijanog ulja s obje strane 4-5 minuta.
  2. Gotove odreske izvadimo na stranu, na toplo i poklopimo.
  3. U istu tavu na masnoću od prženja ulijemo balzamički ocat, med, worcesterschire umak i izmiješamo pjenjačom.
  4. Kada se umak počne povezivati umiješamo maslac i po potrebi začinimo solju i paprom.
  5. Na tanjure stavimo pripremljene teleće medaljone, prelijemo ih umakom i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 22
Rating: 4.86
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: