Teleće pečenje s tijestom i kruškama

  • 75 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Teleće pečenje s tijestom i kruškama
U našem video receptu saznajte kako pripremiti teleće pečenje s tijestom i kruškama.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Kruške ogulimo i slažemo na jedan kraj vatrostalne posude, odmah do krušaka stavimo ružu telećeg buta koju začinimo s malo talijanskih začina.
  2. Sastojke za kruh pomiješamo i formiramo u tijesto.
  3. U vatrostalnu posudu ulijemo povrtnu juhu. Do mesa stavimo izrađeno tijesto za kruh. Jelo stavimo u pećnicu zagrijanu na 200°C, 1 sat i 15 minuta.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 40
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:75minuta

Najnovije zanimljivosti: