Tjestenina “Alfredo” s vrhnjem i sirom

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži mlijeko, nema mesa
Tjestenina "Alfredo" s vrhnjem i sirom.
U našem video receptu saznajte kako pripremiti tjesteninu Alfredo s vrhnjem i sirom.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U lonac s vrelom posoljenom vodom stavimo kuhati tjesteninu po uputama na pakiranju.
  2. 2-3 minute prije nego tjestenina bude zgotovljena u zagrijanu tavu ulijemo slatko vrhnje, protisnemo režnjeve češnjaka, dodamo kockice maslaca i pričekamo da se rastope.
  3. Kad se maslac potpuno rastopio u vrhnje i maslac umiješamo parmezan. Na kraju umak začinimo s malo muškatnog oraščića.
  4. Kuhanu ocijeđenu tjesteninu procijedimo i dodamo u tavu s alfredo umakom. Tjesteninu promiješamo umakom i ostavimo minutu da se sastojci prožmu.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Rating: 1
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: