Tjestenina iz pećnice sa svježim kravljim sirom

  • 45 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži mlijeko, nema mesa
Tjestenina iz pećnice sa svježim kravljim sirom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti tjesteninu iz pećnice sa svježim kravljim sirom.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U lonac s vrelom vodom stavimo kuhati tjesteninu 2 minute. U zagrijanu tavu ulijemo ulje i dodamo nasjeckanu slaninu na trakice.
  2. Za to vrijeme u visoku zdjelu razbijemo jaje, dodamo svježi kravlji sir, naribani parmezan. Umak pesto genovese. Sve zajedno začinimo s malo svježeg papra i malo soli. Malo promiješamo sastojke, ulijemo vrhnje za kuhanje i još jednom sve zajedno izmiješamo.
  3. Kad je slanina postala staklasta, malo izmiješamo i izvadimo s vatre.
  4. Polukuhane, ocijeđene rezance vadimo u posudu sa slaninom i kratko ih prepržimo. Prelijemo mješavinom od sira , promiješamo i sve zajedno premjestimo u vatrostalnu posudu.
  5. Tjesteninu rasporedimo i stavimo u pećnicu na 180°C, 20-tak minuta.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 42
Rating: 4.93
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:45minuta

Najnovije zanimljivosti: