Tjestenina lazanjete s dagnjama

  • 30 min
  • 4-6 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Tjestenina lazanjete s dagnjama
U našem video receptu saznajte kako pripremiti tjesteninu lazanjete s dagnjama.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U vrelu posoljenu vodu stavimo kuhati tjesteninu lazanjete po uputama na pakiranju. Očišćene režnjeve češnjaka narežemo na tanke listiće.
  2. U ugrijanu tavu iznad vatre dodamo maslinovo ulje, suho bijelo vino, režnjeve češnjaka, sjeckani peršin i preko češnjaka stavimo dagnje. Otvorene danje odmah odstranimo. Preko dagnje stavimo 2-3 žličice sjeckane rajčice. Tavu poklopimo i kuhamo na pari.
  3. Kuhanu tjesteninu ocijedimo i stavimo u tavu s školjkama. Sastojke izmiješamo pomoću dvije kuhače i sve zajedno preselimo i prikladnu posudu. Sve zajedno prelijemo s malo maslinovog ulja.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 44
Rating: 4.8
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: