Tjestenina lazanjete s fileom bijele ribe

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Tjestenina lazanjete s fileom bijele ribe
U našem video receptu saznajte kako pripremiti tjesteninu lazanjete s fileom bijele ribe.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Tjesteninu stavimo kuhati u lonac s vrelom posoljenom vodom i kuhamo po uputama na pakiranju.
  2. U tavu iznad vatre stavimo maslac, suho bijelo vino i smanjimo vatru.
  3. File bijele ribe narežemo na kockice. Kockice ribe stavimo u tavu na maslinovo ulje, maslac i suho bijelo vino te kuhamo na laganoj vatri 5-6 minuta.
  4. U tavu stavimo narezani češnjak na listiće, stavimo ga preko ribe i odmah zatim preko ribe i češnjaka stavimo kuhanu ocijeđenu tjesteninu.
  5. Ugasimo vatru, izmiješamo sastojke. Tjesteninu i ribu začinimo s malo mješavine provansalskih začina i stavimo listove zelene salate.
  6. Tjesteninu poslužimo u tanjure.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: