Tjestenina nadjevena lososom i svježim kravljim sirom na umaku od rajčice

  • 40 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Tjestenina nadjevena lososom i svježim kravljim sirom na umaku od rajčice
U našem video receptu saznajte kako pripremiti tjesteninu nadjevenu lososom i svježim kravljim sirom na umaku od rajčice.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Očišćeni luk nasjeckamo na sitne kockice. Zatim u tavu ulijemo malo ulja, dodamo sjeckani luk i preko njega protisnemo očišćene režnjeve češnjaka.
  2. Luk i češnjak sada malo posolimo i kada je češnjak počeo puštati miris u tavu dodamo slane inćune i sastojke kratko pirjamo dok se inćuni ne počnu raspadati. Zatim u tavu dodamo šećer te i njega kratko karameliziramo.
  3. Odmah zatim u tavu ulijemo suho bijelo vino, malo promiješamo i ostavimo da na pola ispari. Za to vrijeme, u čistu zdjelicu dodamo svježi kravlji sir, ulijemo vrhnje za kuhanje i natrgamo dimljeni losos na sitne komadiće.
  4. Zatim u smjesu sa sirom i lososom dodamo krušne mrvice, sastojke malo posolimo, začinimo svježe mljevenim paprom i dobro izmiješamo.
  5. Kada je povrće potpuno omekšalo u tavu ulijemo sjeckanu rajčicu, dodamo sušeni origano, posolimo, začinimo svježe mljevenim paprom, promiješamo i možemo nadjevati tjesteninu.
  6. Tjesteninu nadjevenu sirom i lososom sada polako slažemo u tavu na umak od rajčice s otvorom prema gore.
  7. Zatim posudu poklopimo i sve zajedno kuhamo na laganoj vatri.
  8. Nakon 13 do 15 minuta jelo je gotovo i možemo ga poslužiti, a po želji ukrasiti s malo svježeg bosiljka.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 41
Rating: 4.98
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:40minuta

Najnovije zanimljivosti: