Tjestenina s gljivama u vrhnju

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Sadrži mlijeko, nema mesa
Tjestenina s gljivama u vrhnju
U našem video receptu saznajte kako pripremiti tjesteninu s gljivama u vrhnju.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Sušene gljive stavimo u zdjelicu s vodom i ostavimo da se moče.
  2. U lonac s vrelom posoljenom vodom stavimo kuhati tjesteninu po uputama na pakiranju.
  3. Nakon 7-8 minuta u ugrijanu tavu stavimo maslac, dodamo ocijeđene omekšale gljive i začinimo s malo soli. Gljive kratko pirjamo.
  4. Mladi luk narežemo na kolutiće i dodamo preko gljiva. Sastojke posolimo, začinimo i s malo svježeg papra.
  5. Kuhanu ocijeđenu tjesteninu stavimo preko gljiva i luka. Sastojke dobro izmiješamo i ulijemo malo vrhnja za kuhanje. Tjesteninu poslužimo na tanjure.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 55
Rating: 4.65
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: