Tjestenina s lignjama i pestom od crnih maslina

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Tjestenina s lignjama i pestom od crnih maslina
U našem video receptu saznajte kako pripremiti tjesteninu s lignjama i pestom od crnih maslina.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U vrelu posoljenu vodu stavimo kuhati tjesteninu po uputama na pakiranju.
  2. U tavu iznad vatre stavimo maslinovo ulje, dodamo cijele lignje, malo posolimo, smanjimo vatru i pirjamo dalje. U sjekač stavimo crne otkoštale masline, parmezan, maslinovo ulje i indijske oraščiće te izradimo u kremastu smjesu.
  3. Preko liganja stavimo pripremljeni pesto dodamo još malo malinovog ulja i sve pomiješamo. Zatim u tavu dodamo kuhanu ocijeđenu tjesteninu. Sastojke izmiješamo i poslužimo u duboke tanjure.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 42
Rating: 4.9
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: