Tjestenina s mini rajčicama i mozzarellom

  • 45 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži mlijeko, nema mesa
Tjestenina s mini rajčicama i mozzarellom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti tjesteninu s mini rajčicama i mozzarellom.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Luk nasjeckamo, a mozzarellu narežemo na kockice. U lonac s vrelom vodom stavimo kuhati tjesteninu po uputama na pakiranju.
  2. U tavu ulijemo maslinovo ulje na koje stavimo sjeckani luk, posolimo ga i pržimo na srednje jakoj vatri 3-4 minute dok ne omekša. Potom u tavu stavimo rajčicu iz konzerve, začinimo s mediteranskom mješavinom začina.
  3. Umak kuhamo na laganoj vatri 7-8 minuta. Skuhanu tjesteninu ocijedimo i stavimo u umak od rajčice, dodamo nekoliko listova svježeg bosiljka i sve zajedno nježno izmiješamo.
  4. Gotovu tjesteninu prebacimo u prikladnu posudi te preko tjestenine stavimo na kockice narezanu mozzarellu, dodamo pokoji listić bosiljka, te sve zajedno posipamo s naribanim pecorinom.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 54
Rating: 4.59
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:45minuta

Najnovije zanimljivosti: