Tjestenina s pestom od badema, maslina i sira na sicilijanski način

  • 25 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži mlijeko, nema mesa
Tjestenina s pestom od badema, maslina i sira na sicilijanski način
U našem video receptu saznajte kako pripremiti tjesteninu s pestom od badema, maslina i sira na sicilijanski način.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Bademe skuhamo u kuhanoj vodi, izvadimo i ogulimo.
  2. Bademe stavimo u sjekač, dodamo češnjak, nekoliko maslina, naribani sir parmezan, svježe listove bosiljka, ulijemo ekstra djevičansko maslinovo ulje. Sve sastojke izradimo u jednoličnu smjesu.
  3. U lonac s vrelom posoljenom vodom stavimo kuhati tjesteninu lazanjete po uputama na pakiranju.
  4. Za to vrijeme mini rajčice skinemo s peteljki i narežemo na četvrtine.
  5. Kuhanu, ocijeđenu tjesteninu malo pouljimo ekstra djevičanskim maslinovim ulje, začinimo mješavinom mediteranskih začina i serviramo u tanjure. Preko tjestenine dodamo izrađeni domaći pesto na sicilijanski način i narezane mini rajčice.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 14
Rating: 3.64
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:25minuta

Najnovije zanimljivosti: