Tjestenina s piletinom na mediteranski

  • 40 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Tjestenina s piletinom na mediteranski
U našem receptu saznajte kako pripremiti tjesteninu s piletinom na mediteranski način.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Narežemo češnjak, šampinjone, sušene rajčice i pileći file.
  2. U tavu ulijemo maslinovo ulje i ispržimo piletinu.
  3. Postupno dodajemo šampinjone, sušene rajčice, češnjak, suho bijelo vino, pileći temeljac i na kraju tjesteninu.
  4. Poklopimo i pržimo dok se tjestenina ne skuha, a zatim dodamo svježi zrnati sir i svježe sjeckani češnjak.
  5. Još malo miješamo, i jelo je spremno za serviranje. Na kraju začinimo naribanim parmezanom.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 4
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:40minuta

Najnovije zanimljivosti: