Tjestenina s tikvicama i vrhnjem

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži mlijeko, nema mesa
Tjestenina s tikvicama i vrhnjem
U našem video receptu saznajte kako pripremiti tjesteninu s tikvicama i vrhnjem.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U vrelu posoljenu vodu stavimo kuhati tjesteninu i kuhamo po uputama na pakiranju.
  2. Za to vrijeme narežemo tikvice na ploške. Tikvice stavimo u tavu na malo maslinovog ulja i prepržimo ih kratko. Potom u tavu s tikvicama dodamo narezani češnjak na listiće, sušeni origano i sastojke promiješamo. Kad češnjak počne puštati miris u tavu dodamo malo maslaca, pričekamo da se rastopi pa ulijemo vrhnje za kuhanje i posipamo svježim peršinom.
  3. U gotovi umak dodamo kuhanu procijeđenu tjesteninu sve zajedno promiješamo i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 42
Rating: 4.9
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: