Tjestenina s umakom od morskih plodova

  • 20 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Tjestenina s umakom od morskih plodova
U našem video receptu saznajte kako pripremiti tjesteninu s umakom od morskih plodova.

Još jedno ukusno jelo od tjestenine s dodatkom morskih plodova, rajčice, slanih inćuna i maslina, a koje svi ljubitelji prave mediteranske kuhinje moraju probati!

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Filete inćuna nasjeckamo, češnjak protisnemo, pelati rajčice ocijedimo i usitnimo, a crne i zelene masline prepolovimo.
  2. U lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo tjesteninu i kuhamo ju po uputama na pakiranju.
  3. Za to vrijeme u zagrijanu tavu ulijemo dvije, tri žlice maslinovog ulja, dodamo protisnuti češnjak, mješavinu morskih plodova, ulijemo bijelo vino i pirjamo na laganoj vatri.
  4. Nakon tri minute dodamo pelati rajčice, prepolovljene masline, povrtni dodatak jelima, promiješamo i pirjamo još 5-6 minuta.
  5. Zatim kuhanu tjesteninu ocijedimo i premjestimo u tavu s pirjanim povrćem i morskim plodovima, dodamo kapare, inćune, promiješamo i možemo poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 44
Rating: 4.86
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:20minuta

Najnovije zanimljivosti: