Tjestenina s vrganjima i šampinjonima

  • 30 min
  • 6 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži mlijeko, nema mesa
Tjestenina s vrganjima i šampinjonima
U našem video receptu saznajte kako pripremiti tjesteninu s vrganjima i šampinjonima.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U čistu zdjelicu stavimo močiti sušene vrganje. Šampinjone očistimo i narežemo na četvrtine.
  2. U vrelu posoljenu vodu stavimo kuhati tjesteninu po uputama na pakiranju.
  3. U ugrijanu tavu na maslinovo ulje dodamo nasjeckani luk, malo ga posolimo i pržimo na srednje jakoj vatri. Kad je luk pomalo omekšao, preko njega protisnemo režnjeve češnjaka, pričekamo da češnjak pusti miris i odmah zatim preko luka stavimo omekšale ocijeđene vrganje koje malo prepržimo.
  4. Potom u tavu dodamo šampinjone te sve zajedno pržimo na jakoj vatri dok se gljive ne opuste. Gljive začinimo s malo provansalskih začina, ulijemo malo juhe i dodamo procijeđenu kuhanu tjesteninu.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: