Tjestenina s celerom, paprikom i pancetom iz pećnice

  • 45 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži mlijeko, nema mesa
Tjestenina s celerom, paprikom i pancetom iz pećnice
U našem video receptu saznajte kako pripremiti tjesteninu s celerom, paprikom i pancetom
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Papriku narežemo na kockice, stabljiku celera na komadiće, a pancetu na prutiće. U vrelu posoljenu vodu stavimo tjesteninu i kuhamo po uputama na pakiranju. U tavu stavimo papriku, stabljiku celera i popržimo par minuta, potom u tavu dodamo na pola prepolovljene mini rajčice i pancetu. Sastojke pržimo dalje nekoliko minuta. Režanj češnjaka narežemo i stavimo u tavu.
  2. U čistu zdjelu razbijemo jaja, umutimo ih, malo posolimo, začinimo svježe mljevenim paprom, dodamo svježe sjeckani peršin i još malo izmiješamo sastojke. Kuhanu tjesteninu procijedimo i stavimo u tavu s povrćem, preko tjestenine stavimo maslac s začinskim travama.
  3. Sastojke premjestimo u vatrostalnu posudu, malo ih rasporedimo. Preko tjestenine prelijemo umućena jaja, naribamo malo punomasnog sira i sve zajedno stavimo u zagrijanu pećnicu na 190°C, 20-tak minuta.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 44
Rating: 4.89
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:45minuta

Najnovije zanimljivosti: