Tjestenina sa češnjakom i peperoncinima

  • 20 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Pogodno za Vegane
Tjestenina sa češnjakom i peperoncinima
U našem video receptu saznajte kako pripremiti tjesteninu sa češnjakom i peperoncinima.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U lonac s vrelom posoljenom vodom stavimo kuhati tjesteninu po uputama na pakiranju. Očistimo režnjeve češnjaka.
  2. U vruću tavu ulijemo maslinovo ulje, dodamo nekoliko peperoncina i kratko ih prepržimo na laganoj vatru. Režnjeve češnjaka narežemo na listiće i stavimo u tavu s peperoncinima. Čim češnjak počne puštati miris, kuhanu ocijeđenu tjestenu stavimo preko pepernocina i češnjaka. Sve zajedno malo izmiješamo i pržimo 2-3 minute.
  3. Gotovu tjesteninu poslužimo u zdjelu i ukrasimo s malo svježeg bosiljka.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 42
Rating: 4.9
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:20minuta

Najnovije zanimljivosti: