Tjestenina sa shitake gljivama, mladim lukom i vrhnjem za kuhanje

  • 45 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži mlijeko, nema mesa
Tjestenina sa shitake gljivama, mladim lukom i vrhnjem za kuhanje
U našem video receptu saznajte kako pripremiti tjesteninu sa shiitake gljivama,mladim lukom i vrhnjem za kuhanje.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Mladi luk operemo očistimo i narežemo na kolutiće. Tjesteninu stavimo u lonac s vrelom posoljenom vodom i kuhamo po uputama na pakiranju.
  2. U tavu ulijemo ulje, stavimo maslac i dodamo bijeli dio mladog luka kojeg prepržimo. Na mladi luk dodamo shiitake gljive koje pržimo 1 minutu, potom ulijemo suho bijelo vino. Kad vino na pola ispari dodamo povrtnu juhu. Sve zajedno malo posolimo.
  3. Kad je tjestenina gotova, ocijedimo je i stavimo u tavu sa shiitake gljivama. Preko tjestenine dodamo zeleni dio mladog luka, sastojke izmiješamo, ulijemo malo vrhnja za kuhanje i pričekamo da zavrije 1-2 minute.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 2
Rating: 2.5
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:45minuta

Najnovije zanimljivosti: