Tjestenina sa smeđim šampinjonima i kestenima

  • 45 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži mlijeko, nema mesa
Tjestenina sa smeđim šampinjonima i kestenima
U našem video receptu saznajte kako pripremiti tjesteninu sa smeđim šaminjonima i kestenima
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U lonac s vrelom posoljenom vodom stavimo kuhati tjesteninu po uputama na pakiranju. U tavu dodamo malo ulja i malo maslaca. Šampinjone režemo na četvrtine i stavimo na otopljeni maslac. Kad smo narezali sve šampinjone, odmah u tavu dodamo kestene.
  2. Za to vrijeme odrežemo dvije kriške slanine debljine pola centimetra i potom narežemo na prutiće.
  3. Kuhanu tjesteninu ocijedimo i stavimo u tavu sa šampinjonima, kestenima i slaninom. Sastojke izmiješamo i posolimo, prelijemo vrhnjem za kuhanje, svježe sjeckanim peršinom i sve zajedno izmiješamo.
  4. Jelo poslužimo u prikladne tanjure i ukrasimo sa svježe sjeckanim peršinom.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 44
Rating: 4.89
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:45minuta

Najnovije zanimljivosti: