Tjestenina u umaku od gorgonzole i graška

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži mlijeko, nema mesa
Tjestenina u umaku od gorgonzole i graška
U našem video receptu saznajte kako pripremiti tjesteninu u umaku od gorgonzole i graška.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U vrelu posoljenu vodu stavimo kuhati tjesteninu po uputama na pakiranju. U vruću tavu dodamo maslac, kad se maslac rastopi dodamo vrhnje za kuhanje, malo posolimo i kuhamo na laganoj vatri.
  2. Gorgonzolu narežemo na male komadiće kako bi se u umaku lakše rastopili. Komadiće dodamo u tavu s vrhnjem i sve zajedno kuhamo povremeno miješajući dok se sir gorgonzola potpuno ne otopi.
  3. Zatim u umak dodamo ocijeđeni grašak iz konzerve i svježe sjeckani peršin. Nakon 7-8 minuta ocijedimo tjesteninu i dodamo u umak od gorgonzole i graška. Sve zajedno promiješamo i serviramo u tanjure.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: