Tjestenina u umaku od lososa, rajčice i graška

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Tjestenina u umaku od lososa, rajčice i graška
U našem video receptu saznajte kako pripremiti tjesteninu u umaku od lososa, rajčice i graška.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U lonac s vrelom posoljenom vodom stavimo kuhati tjesteninu po uputama na pakiranju.
  2. U ugrijanu tavu iznad vatre ulijemo maslinovo ulje. Preko ulja dodamo narezani češnjak na listiće.
  3. U ugrijanu tavu iznad vatre ulijemo maslinovo ulje. Preko ulja dodamo narezani češnjak na listiće. Čim češnjak počne puštati miris dodamo rajčicu pelat, posolimo je i na srednje jakoj vatri kuhamo pomalo gnječeći rajčicu dok se umak ne reducira.
  4. Zatim u umak dodamo smeđi šećer, ulijemo suhog bijelog vina dok se ponovno ne reducira.
  5. File lososa narežemo na kocke i stavimo u tavu s umakom od rajčice. U tavu dodamo grašak iz konzerve i sve zajedno kuhamo 2-3 minute.
  6. Kuhanu tjesteninu, ocijedimo i prebacimo u tavu s umakom. Gotovo jelo poslužimo u duboki pladanj
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 44
Rating: 4.84
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: