Topla povrtna salata sa slaninom, rajčicom i komoračem

  • 25 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Topla povrtna salata sa slaninom, rajčicom i komoračem
U našem video receptu saznajte kako pripremiti toplu povrtnu salatu sa slaninom.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Pancetu narežemo na male komadiće i stavimo je na ugrijanu tavu da se prži na laganoj vatri. Za to vrijeme izrežemo komorač na trakice i dodamo u tavu sa slaninom. Rajčice narežemo na kolutove debljine 1 cm kako bi zadržale oblik. Preko slanine i komorača stavimo rajčice i pokapamo s malo maslinovog ulja.
  2. Dok se sastojci pirjaju u čistu zdjelu ulijemo maslinovo ulje, dodamo balzamički ocat, sol, papar i pjenjačom izradimo dressing.
  3. Rajčice okrenemo na drugu stranu da ravnomjerno omekšaju, začinimo ih s malo chilija s morskom soli.
  4. U tanjure stavimo listove mladog špinata, potom slažemo rajčice, komorač i slaninu te sve zajedno prelijemo dressingom.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 43
Rating: 4.88
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:25minuta

Najnovije zanimljivosti: