Topla salata od lisičarki

  • 25 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Sadrži mlijeko, nema mesa
Topla salata od lisičarki
U našem video receptu saznajte kako pripremiti toplu salatu od lisičarki.

Topla je salata uvijek dobar izbor, a naročito kad u nju uspijete ukomponirati sezonske namirnice. Da se ne biste previše mučili izborom kombinacije, mi smo taj dio posla odradili za Vas, sad sve što preostaje je da provjerite je li Vam se sviđa!

Topla salata od lisičarki - U našem video receptu saznajte kako pripremiti toplu salatu od lisičarki. - lisičarke, kiselo mlijeko, mileram, senf, rukola, maslac, kopar (sjeckani), sol i papar, U zdjelu stavimo kiselo mlijeko, dodamo mileram, senf, začinimo solju i bijelim paprom, te sve zajedno izmiješamo u jednoličnu smjesu. ; Zatim umiješamo rukohvat nasjeckane rukole i kratko stavimo na stranu. ; U tavi rastopimo maslac, dodamo očišćene lisičarke, malo ih posolimo i popaprimo, te kratko pržimo na laganoj vatri. ; Na sredinu tanjura složimo opranu i očišćenu rukolu, po njoj prelijemo pripremljeni umak i preko svega stavimo pržene lisičarke.; Sve zajedno posipamo s još malo sjeckanog kopra i možemo poslužiti.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U zdjelu stavimo kiselo mlijeko, dodamo mileram, senf, začinimo solju i bijelim paprom, te sve zajedno izmiješamo u jednoličnu smjesu.
  2. Zatim umiješamo rukohvat nasjeckane rukole i kratko stavimo na stranu.
  3. U tavi rastopimo maslac, dodamo očišćene lisičarke, malo ih posolimo i popaprimo, te kratko pržimo na laganoj vatri.
  4. Na sredinu tanjura složimo opranu i očišćenu rukolu, po njoj prelijemo pripremljeni umak i preko svega stavimo pržene lisičarke.
  5. Sve zajedno posipamo s još malo sjeckanog kopra i možemo poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 22
Rating: 4.73
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:25minuta

Najnovije zanimljivosti: