Torta od puretine s pireom od krumpira i komorača

  • 60 min
  • 6 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Torta od puretine s pireom od krumpira i komorača
U našem video receptu saznajte kako pripremiti tortu od puretine s pireom od krumpira i komorača.

Izdašna i okusima bogata torta od puretine s povrćem, a za prilog aromatični pire od krumpira i komorača. Svaka daljnja priča je suvišna, prhvatimo se posla!

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U zdjelu stavimo mljevenu puretinu, dodamo jaja, parmezan, majčinu dušicu, krušne mrvice, zamrznuto povrće, sjeckani peršin, protisnemo češnjak, ulijemo vrhnje za kuhanje, začinimo solju i paprom te sastojke dobro promiješamo.
  2. Dobivenu smjesu dobro rasporedimo i utisnemo u kalup namašćen maslacem te stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 170°C, 50-ak minuta.
  3. Za to vrijeme krumpir ogulimo i narežemo na kockice, a očišćeni komorač na trakice.
  4. Zatim krumpir i komorač premjestimo u lonac s posoljenom vodom i kuhamo ih 20-ak minuta.
  5. Kuhani krumpir i komorač ocijedimo i premjestimo u zasebnu zdjelu, dodamo maslac i izradimo pire.
  6. Gotovu tortu izvadimo iz kalupa, narežemo na kriške i poslužimo s pireom od krumpira i komorača.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 42
Rating: 4.83
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:60minuta

Najnovije zanimljivosti: