Toscanska juha sa zapečenim kruhom

  • 35 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Toscanska juha sa zapečenim kruhom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti toscansku juhu sa zapečenim kruhom.

Nevjerojatno jednostavna, ali i isto tako ukusna juha dolazi nam iz gastronomske prijestolnice Italije, točnije iz pitoresknog grada Toskane. Pa pogledajmo!

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Češnjak očistimo, a sir narežemo na tanke kriške.
  2. Na lim za pečenje, prekriven papirom za pečenje, rasporedimo kriške kruha i stavimo ih peći u pećnicu, zagrijanu na 220°C, pod gril, 10-ak minuta, odnosno dok ne porumene.
  3. Pečene kriške izvadimo iz pećnice, gornje strane kriški natrljamo češnjakom i složimo ih u prikladne vatrostalne zdjelice.
  4. Preko kruha stavimo kriške sira, sve zajedno prelijemo vrućom juhom i zdjelice vratimo u pećnicu na istu temperaturu, pod gril.
  5. Nakon 5-10 minuta kada je sir počeo dobivati boju, zdjelice izvadimo i juhu možemo poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 42
Rating: 4.98
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:35minuta

Najnovije zanimljivosti: