Toskanska juha sa zapečenim kruhom

  • 25 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Toskanska juha sa zapečenim kruhom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti toskansku juhu sa zapečenim grahom.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Povrtnu ili mesnu juhu ulijemo u lonac i ostavimo da zakuha.
  2. Za to vrijeme kruh narežemo na kriške. Pripremljene kriške ispečemo u tosteru.
  3. Punomasni sir očistimo od korice. Češnjak ogulimo, uzmemo dva režnja češnjaka i očistimo ih.
  4. U zdjelicu ulijemo malo maslinovog ulja i preko njega naribamo režanj češnjaka. Vrelu juhu stavimo u duboke tanjure, u juhu dodamo jednu krišku prepečenog kruha, pokapamo je maslinovim uljem i češnjakom i preko naribamo punomasni sir.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 43
Rating: 4.88
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:25minuta

Najnovije zanimljivosti: