Umak od jabuka

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Niskokalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Pogodno za Vegane
umak-od-jabuka
Umak od jabuka
Popularnost:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 73
Rating: 4.47
You:
Rate this recipe!
U našem receptu saznajte kako pripremiti umak od jabuka.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
  • jabuke, 4 komada (oguljene i narezane, bez kore)
  • voda, 3/4 šalice
  • šećer, 1/4 šalice
  • cimet, 1/2 žličice (u prahu)
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
  • jabuke, 4 komada (oguljene i narezane, bez kore)
  • voda, 3/4 šalice
  • šećer, 1/4 šalice
  • cimet, 1/2 žličice (u prahu)
Upute po koracima:
  1. U tavi pomiješajte jabuke, vodu, šećer i cimet. Prekrijte i kuhajte na srednje jakom plamenu oko 15-20 minuta (dok jabuke ne omekšaju).
  2. Ohladite, a zatim zgnječite jabuke dok ne dobijete kašastu smjesu.
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 73
Rating: 4.47
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: