Varivo od povrća

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Niskokalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Sadrži mlijeko, nema mesa
Varivo od povrća
Saznajte kako pripremiti varivo od povrća u našem video receptu.

Varivo ili "čušpajz" kako ga zovemo po domaći, na njemačkom doslovno znači prilog. Talentirani kuhari i kuharice učinili su vremenom tako fina i zasitna variva da su ona danas ravnopravna mnogim glavnim jelima. Dakle varivo od povrća danas za ručak. Pohanci eventualno za desert.

Varivo od povrća - Saznajte kako pripremiti varivo od povrća u našem video receptu. - cvjetača, prokulice, brokula, mrkva, luk, korijen celera, bijelo vino, škrob (jestivog), peršin (kosanog), vrhnje za kuhanje, ulje, sol i papar, Na maslinovom ulju prepržimo sitno sjeckani luk, posolimo, dodamo bebi mrkvu (ili mrkvu rezanu na štapiće), celer rezan na kockice i pirjamo uz dodatak bijelog vina. ; Podlijemo vodom i kuhamo 10 minuta. ; Dodamo očišćenu prokulicu, cvjetove brokule, cvjetove cvjetače i pustimo da dalje lagano kuha. ; Za to vrijeme pomiješamo jestivi škrob s vrhnjem za kuhanje i lagano ga dodamo varivu da se poveže. ; Nakon 5 minuta varivo možemo servirati.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Na maslinovom ulju prepržimo sitno sjeckani luk, posolimo, dodamo bebi mrkvu (ili mrkvu rezanu na štapiće), celer rezan na kockice i pirjamo uz dodatak bijelog vina.
  2. Podlijemo vodom i kuhamo 10 minuta.
  3. Dodamo očišćenu prokulicu, cvjetove brokule, cvjetove cvjetače i pustimo da dalje lagano kuha.
  4. Za to vrijeme pomiješamo jestivi škrob s vrhnjem za kuhanje i lagano ga dodamo varivu da se poveže.
  5. Nakon 5 minuta varivo možemo servirati.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 24
Rating: 4.63
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: