Vijetnamska juha od svinjetine i povrća

  • 20 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Vijetnamska juha od svinjetine i povrća
U našem video receptu saznajte kako pripremiti vijetnamsku juhu od svinjetine i povrća.

Riblji umak se dobiva fermentacijom ribe uz dodatak soli i nezaobilazan je dodatak vijetnamskoj kuhinji, koja je vrlo zdrava i pikantna. U ovom slučaju smo napravili izuzetno ukusnu juhu s povrćem, tjesteninom i svinjskim fileom.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Sok od limete iscijedimo, meso očistimo od kožica i žilica i narežemo ga na tanke ploške, papriku i luk na tanke trakice, a mladi luk, đumbir i mrkvu na kolutiće.
  2. U wok iznad vatre ulijemo 2-3 žlice ulja, dodamo luk i đumbir te pržimo stalno miješajući.
  3. Nakon jedne minute ulijemo sojin umak, riblji umak, dodamo umak od ljutih papričica, prelijemo juhom i kad zavri kuhamo 2-3 minute.
  4. Zatim dodamo narezano meso, ulijemo limetin sok i pričekamo da juha zavri.
  5. Potom dodamo tjesteninu, promiješamo i kuhamo ju po uputama na pakiranju.
  6. Kad se rezanci skuhaju dodamo listove bosiljka, sjeckani korijander, izmiješamo sastojke i wok maknemo s vatre.
  7. Juhu rasporedimo u tanjure, posipamo narezanim mladim lukom, mrkvicom i paprikom te poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 42
Rating: 4.9
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:20minuta

Najnovije zanimljivosti: