Vrganji s graškom i mrkvom

  • 20 min
  • 4-5 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži mlijeko, nema mesa
Vrganji s graškom i mrkvom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti vrganje s graškom i mrkvom.

Brz i zdrav obrok koji možemo poslužiti kao glavno jelo ili prilog nekim mesnim jelima. I to je to, dobar tek!

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Očetkane vrganje narežemo na ploške debljine pola centimetra, a očišćeni luk na trakice.
  2. U tavu, na zagrijani maslac, dodamo narezani luk, ploške vrganja, posolimo i pržimo na laganoj vatri, po prilici četiri minute, da sastojci malo omekšaju.
  3. Za to vrijeme, u čistu zdjelicu ulijemo povrtnu juhu, dodamo kukuruzni škrob i dobro izmiješamo.
  4. Zatim u tavu dodamo grašak, mrkvu, sjeckani peršin, ulijemo mješavinu povrtne juhe i kukuruznog škroba, začinimo paprom i ostavimo da kuha na laganoj vatri još dvije minute.
  5. Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 41
Rating: 4.9
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:20minuta

Najnovije zanimljivosti: