Vrganji s jajima

  • 25 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Vrganji s jajima
U našem video receptu saznajte kako pripremiti vrganje s jajima.

Zasigurno ste primijetili da mi jako volimo jednostavnost. Zašto? Zato što su jednostavne stvari uglavnom i najbolje. To dokazuje i ovaj posve jednostavan recept za koji je jedino važno da pronađete što svježije i što kvalitetnije sastojke.

Vrganji s jajima - U našem video receptu saznajte kako pripremiti vrganje s jajima. - vrganji, jaje, maslac, luk, slanina (dimljene), mljevena crvena paprika, peršin (sjeckanog), sol i papar, Vrganje očistimo, očetkamo i narežemo na ploške debljine pola cm. U tavi rastopimo maslac, dodamo sjeckani luk i dimljenu slaninu, te na laganoj vatri pržimo dok sastojci malo ne omekšaju. ; Zatim dodamo narezane vrganje, te i njih na laganoj vatri popržimo s obje strane. ; U zdjelu razbijemo jaja, dodamo mljevenu crvenu papriku, sjeckani peršin, začinimo solju i paprom, umutimo sastojke i ulijemo ih u tavu s vrganjima. ; Ovako pripremljena jaja pečemo na laganoj vatri bez okretanja samo s jedne strane.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Vrganje očistimo, očetkamo i narežemo na ploške debljine pola cm. U tavi rastopimo maslac, dodamo sjeckani luk i dimljenu slaninu, te na laganoj vatri pržimo dok sastojci malo ne omekšaju.
  2. Zatim dodamo narezane vrganje, te i njih na laganoj vatri popržimo s obje strane.
  3. U zdjelu razbijemo jaja, dodamo mljevenu crvenu papriku, sjeckani peršin, začinimo solju i paprom, umutimo sastojke i ulijemo ih u tavu s vrganjima.
  4. Ovako pripremljena jaja pečemo na laganoj vatri bez okretanja samo s jedne strane.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 11
Rating: 3.64
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:25minuta

Najnovije zanimljivosti: