Zapečeni bijeli grah s kobasicom

  • 45 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Zapečeni bijeli grah s kobasicom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti zapečeni bijeli grah s kobasicom.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Luk nasjeckamo i dodamo u tavu na ulje.
  2. Češnjak narežemo na male komadiće i dodamo u tavu s lukom.
  3. Za to vrijeme slaninu narežemo na prutiće i stavimo u tavu s lukom i češnjakom. Sastojke lagano pržimo i potom dodamo koncentrat rajčice dok se potpuno ne rastopi.
  4. U tavu dodamo brašno, ulijemo malo ulja da napravimo blagu zapršku. U tavu ulijemo vodu i sastojke dobro izmiješamo pazeći da ne ostanu grudice.
  5. U tavu dodamo bijeli grah iz konzerve i po potrebi dodamo još vode.
  6. U grah dodamo svježe sjeckani peršin, crvenu mljevenu papriku i pustimo da se lagano kuha.
  7. Kobasice narežemo na kolutiće, dodamo ih u tavu s grahom i još malo kuhamo.
  8. Pripremljeni grah prelijemo u vatrostalnu posudu i stavimo u pećnicu zagrijanu na 200°C, 30-tak minuta.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 58
Rating: 4.59
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:45minuta

Najnovije zanimljivosti: