Zapečeni juneći odresci s mini rajčicama, tikvicama i parmezanom

  • 45 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Zapečeni juneći odresci s mini rajčicama, tikvicama i parmezanom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti zapečene juneće odreske s mini rajčicama, tikvicama i parmezanom.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Juneću bijelu pisanicu očistimo od kožica i žilica te narežemo na ploške debljine 1.5 cm. Meso istučemo ravnim batom za meso.
  2. U zagrijanu nauljenu tavu stavimo pripremljene juneće odreske, posolimo ih i na laganoj vatri pečemo 2 minute.
  3. Za to vrijeme očišćenu tikvicu narežemo na ploške, a potom na štapiće. Oprane mini rajčice prerežemo na četvrtine.
  4. Odreske okrenemo na drugu stranu te preko svakog odreska stavimo nekoliko štapića tikvica, pokoju mini rajčicu, jednu kockicu maslaca sve malo posolimo i popaprimo te na vrh naribamo malo parmezana.
  5. Tavu maknemo s vatre i stavimo peći u pećnicu na 180°C , 7-8 minuta. Pripazite da je tava prikladna za peći u pećnici
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:45minuta

Najnovije zanimljivosti: