Zapečeni kruh s pikantnim namazom od finih začina

  • 20 min
  • 6 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Sadrži mlijeko, nema mesa
Zapečeni kruh s pikantnim namazom od finih začina
U našem video receptu saznajte kako pripremiti zapečeni kruh s pikantnim namazom od finih začina.

Ovo jelo može biti ukusan brzi zalogaj, a možete ga poslužiti i kao fino predjelo. A možda ga je najslađe jesti u one kasne noćne sate kada vam treba nešto slano, ali ne želite baš ponovo večerati... Sigurno je zdravije od čipsa ili sličnih grickalica, ali i pikantnije, zato pazite!

Zapečeni kruh s pikantnim namazom od finih začina - U našem video receptu saznajte kako pripremiti zapečeni kruh s pikantnim namazom od finih začina. - kruh (svježi (francuz ili talijan)), maslac, peršin, vlasac, čili papričica (mljevene), češnjak, sol, Maslac omekšamo na sobnoj temperaturi, premjestimo ga u zdjelu za miješanje, te dobro izradimo vilicom. Zatim dodamo začine, protisnuti češnjak, sol i sve zajedno još jednom dobro promiješamo. ; Svježe izrezane kriške kruha ili peciva premažemo začinjenim maslacem, te složimo na rešetku na kojoj ćemo ih peći u pećnici. ; Rešetku s namazanim kriškama kruha ili peciva stavimo u hladnu pećnicu i pažljivo pečemo pod gornjim grijačem na najvišoj temperaturi dok lagano ne porumene. ; Ako pečemo više porcija za redom vrata pećnice kod daljnjeg pečenja ostavljamo otvorena da se kruh u zatvorenoj pećnici ne bi sušio.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Maslac omekšamo na sobnoj temperaturi, premjestimo ga u zdjelu za miješanje, te dobro izradimo vilicom. Zatim dodamo začine, protisnuti češnjak, sol i sve zajedno još jednom dobro promiješamo.
  2. Svježe izrezane kriške kruha ili peciva premažemo začinjenim maslacem, te složimo na rešetku na kojoj ćemo ih peći u pećnici.
  3. Rešetku s namazanim kriškama kruha ili peciva stavimo u hladnu pećnicu i pažljivo pečemo pod gornjim grijačem na najvišoj temperaturi dok lagano ne porumene.
  4. Ako pečemo više porcija za redom vrata pećnice kod daljnjeg pečenja ostavljamo otvorena da se kruh u zatvorenoj pećnici ne bi sušio.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 23
Rating: 3.7
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:20minuta

Najnovije zanimljivosti: