Zapečeni kruh sa sirom i češnjakom

  • 15 min
  • 10 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži jaja i mlijeko
zapeceni-kruh-sa-sirom-i-cesnjakom
Zapečeni kruh sa sirom i češnjakom
Popularnost:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 132
Rating: 4.08
You:
Rate this recipe!
U našem receptu saznajte kako pripremiti zapečeni kruh sa sirom i češnjakom.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Narežite kruh na kriške debljine 2,5-5 cm.
  2. U maloj zdjeli pomiješajte maslac, maslinovo ulje, češnjak, origano, sol i papar. Rasporedite ravnomjerno po narezanom kruhu.
  3. Posložite kruh na lim za pečenje i pažljivo pecite pod gornjim grijačem oko 5 minuta, odnosno dok lagano ne porumene. Redovito provjeravajte kako kruh ne bi izgorio.
  4. Izvadite iz pećnice, pospite naribanim mozzarella sirom te pecite još 2-3 minute dok se sir ne otopi.
  5. Odmah servirajte.
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 132
Rating: 4.08
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:15minuta

Najnovije zanimljivosti: