Bruschette s lososom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti bruschette s lososom. – losos ((file)), rajčica, svježa žuta paprika, komorač, luk, češnjak, kadulja, masline ((crnih)), limun, francuski kruh, sir mozzarella, maslinovo ulje (ekstra djevičansko), sol i papar, Prije svega narežemo ribu i povrće. U zdjelu s ribom ulijemo limunov sok, maslinovo ulje, začinimo solju i paprom, izmiješamo i ostavimo da se marinira. ; U tavu, na ugrijano maslinovo ulje, dodamo luk narezan na kolutove, komorač narezan na trakice, iskoštene i prepolovljene crne masline, papriku narezanu na kockice, sjeckani češnjak, začinimo solju i paprom, promiješamo i pržimo dok povrće ne omekša. ; Za to vrijeme svaku rajčicu narežemo na 6 dijelova, odvojimo im mekani dio, s kožice skinemo mesni dio, narežemo ga na trakice i dodamo u tavu s povrćem. ; Zatim dodamo sjeckanu kadulju, izmiješamo sastojke i ugasimo vatru. ; Kruh narežemo na kriške debljine jednog centimetra, premjestimo ga na papir za pečenje, na limu za pečenje i stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 220°C, tri minute. ; Potom kriške kruha nadjenemo povrćem, preko povrća složimo komadiće mariniranog lososa, prekrijemo ih kriškama sira mozzarelle i vratimo u pećnicu, zagrijanu na 220°C, pod gril, 7-8 minuta. ; Gotove bruschette stavimo na pladanj, ukrasimo listićima svježe kadulje i poslužimo.; – Bruschette su svjetski poznato talijansko jelo i svi uživamo u njima. Ali ako im dodamo malo mariniranog lososa, malo mozzarelle, zapečemo ih u pećnici, uživati ćemo još i više.
<div class="wpurp-searchable-recipe">Bruschette s lososom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti bruschette s lososom. – file lososa, rajčica, svježa žuta paprika, komorač, luk, češnjak, kadulja, masline ((crnih)), limun, francuski kruh, sir mozzarella, maslinovo ulje (ekstra djevičansko), sol i papar, Prije svega narežemo ribu i povrće. U zdjelu s ribom ulijemo limunov sok, maslinovo ulje, začinimo solju i paprom, izmiješamo i ostavimo da se marinira. ; U tavu, na ugrijano maslinovo ulje, dodamo luk narezan na kolutove, komorač narezan na trakice, iskoštene i prepolovljene crne masline, papriku narezanu na kockice, sjeckani češnjak, začinimo solju i paprom, promiješamo i pržimo dok povrće ne omekša. ; Za to vrijeme svaku rajčicu narežemo na 6 dijelova, odvojimo im mekani dio, s kožice skinemo mesni dio, narežemo ga na trakice i dodamo u tavu s povrćem. ; Zatim dodamo sjeckanu kadulju, izmiješamo sastojke i ugasimo vatru. ; Kruh narežemo na kriške debljine jednog centimetra, premjestimo ga na papir za pečenje, na limu za pečenje i stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 220°C, tri minute. ; Potom kriške kruha nadjenemo povrćem, preko povrća složimo komadiće mariniranog lososa, prekrijemo ih kriškama sira mozzarelle i vratimo u pećnicu, zagrijanu na 220°C, pod gril, 7-8 minuta. ; Gotove bruschette stavimo na pladanj, ukrasimo listićima svježe kadulje i poslužimo.; -</div>
Bruschette s lososom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti bruschette s lososom.
Bruschette su svjetski poznato talijansko jelo i svi uživamo u njima. Ali ako im dodamo malo mariniranog lososa, malo mozzarelle, zapečemo ih u pećnici, uživati ćemo još i više.
Bruschette s lososom - U našem video receptu saznajte kako pripremiti bruschette s lososom. - file lososa, rajčica, svježa žuta paprika, komorač, luk, češnjak, kadulja, masline ((crnih)), limun, francuski kruh, sir mozzarella, maslinovo ulje (ekstra djevičansko), sol i papar, Prije svega narežemo ribu i povrće. U zdjelu s ribom ulijemo limunov sok, maslinovo ulje, začinimo solju i paprom, izmiješamo i ostavimo da se marinira. ; U tavu, na ugrijano maslinovo ulje, dodamo luk narezan na kolutove, komorač narezan na trakice, iskoštene i prepolovljene crne masline, papriku narezanu na kockice, sjeckani češnjak, začinimo solju i paprom, promiješamo i pržimo dok povrće ne omekša. ; Za to vrijeme svaku rajčicu narežemo na 6 dijelova, odvojimo im mekani dio, s kožice skinemo mesni dio, narežemo ga na trakice i dodamo u tavu s povrćem. ; Zatim dodamo sjeckanu kadulju, izmiješamo sastojke i ugasimo vatru. ; Kruh narežemo na kriške debljine jednog centimetra, premjestimo ga na papir za pečenje, na limu za pečenje i stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 220°C, tri minute. ; Potom kriške kruha nadjenemo povrćem, preko povrća složimo komadiće mariniranog lososa, prekrijemo ih kriškama sira mozzarelle i vratimo u pećnicu, zagrijanu na 220°C, pod gril, 7-8 minuta. ; Gotove bruschette stavimo na pladanj, ukrasimo listićima svježe kadulje i poslužimo.; -
Prije svega narežemo ribu i povrće. U zdjelu s ribom ulijemo limunov sok, maslinovo ulje, začinimo solju i paprom, izmiješamo i ostavimo da se marinira.
U tavu, na ugrijano maslinovo ulje, dodamo luk narezan na kolutove, komorač narezan na trakice, iskoštene i prepolovljene crne masline, papriku narezanu na kockice, sjeckani češnjak, začinimo solju i paprom, promiješamo i pržimo dok povrće ne omekša.
Za to vrijeme svaku rajčicu narežemo na 6 dijelova, odvojimo im mekani dio, s kožice skinemo mesni dio, narežemo ga na trakice i dodamo u tavu s povrćem.
Zatim dodamo sjeckanu kadulju, izmiješamo sastojke i ugasimo vatru.
Kruh narežemo na kriške debljine jednog centimetra, premjestimo ga na papir za pečenje, na limu za pečenje i stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 220°C, tri minute.
Potom kriške kruha nadjenemo povrćem, preko povrća složimo komadiće mariniranog lososa, prekrijemo ih kriškama sira mozzarelle i vratimo u pećnicu, zagrijanu na 220°C, pod gril, 7-8 minuta.
Gotove bruschette stavimo na pladanj, ukrasimo listićima svježe kadulje i poslužimo.