Brza tava sa svinjetinom i povrćem

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Brza tava sa svinjetinom i povrćem
U našem video receptu saznajte kako pripremiti brzu tavu sa svinjetinom i povrćem.

Kod mesara uvijek isto meso... zašto ovaj put dobru staru svinjetinu ne biste pripremili na nov način i tako si malo promijenili svakodnevicu? Povrće će ovoj omiljenoj vrsti mesa dati neočekivan obrat!

Brza tava sa svinjetinom i povrćem - U našem video receptu saznajte kako pripremiti brzu tavu sa svinjetinom i povrćem. - svinjetina (od karea bez kosti), maslac, luk, svježa žuta paprika, tikvice, kukuruz iz konzerve (mladog), vrhnje za kuhanje, vlasac (sjeckani), sol i papar, Od kotleta odvojimo kosti, meso narežemo na trakice, te začinimo solju i paprom. ; U tavi, na ugrijanom maslacu, pržimo meso dok voda što je meso ispusti ne ispari. ; Zatim meso izvadimo na stranu, a u tavu na masnoću od prženja dodamo sjeckani luk, na kockice narezanu tikvicu i papriku, te na laganoj vatri pirjamo 2-3 minute. ; Potom u tavu dodamo ocijeđen kukuruz iz konzerve, začinimo solju i paprom, promiješamo i povremeno miješajući pričekamo da se sastojci ugriju. Na kraju ulijemo vrhnje za kuhanje, te ostavimo da umak malo zgusne. ; Gotovo jelo rasporedimo na tanjure, posipamo sjeckanim vlascem i poslužimo.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Od kotleta odvojimo kosti, meso narežemo na trakice, te začinimo solju i paprom.
  2. U tavi, na ugrijanom maslacu, pržimo meso dok voda što je meso ispusti ne ispari.
  3. Zatim meso izvadimo na stranu, a u tavu na masnoću od prženja dodamo sjeckani luk, na kockice narezanu tikvicu i papriku, te na laganoj vatri pirjamo 2-3 minute.
  4. Potom u tavu dodamo ocijeđen kukuruz iz konzerve, začinimo solju i paprom, promiješamo i povremeno miješajući pričekamo da se sastojci ugriju. Na kraju ulijemo vrhnje za kuhanje, te ostavimo da umak malo zgusne.
  5. Gotovo jelo rasporedimo na tanjure, posipamo sjeckanim vlascem i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 24
Rating: 4.67
You:
Rate this recipe!
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: